Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

AJANKOHTAISTA:

...>etusivulle   

              

Foorumilta löydät uusimmat tiedotteet

Tulossivuilta löytyvät kilpailutulokset

Yleistä

Miehikkälän Vilkas on perustettu vuonna 1921, seura perustettiin silloin jo viidessä kylässä toimineen urheiluseuran keskusseuraksi.
Nykyisin toimivia alaosastoja on seitsemän käsittäen koko Miehikkälän kunnan alueen. Seuralla on viisi eri lajijaostoa; hiihto, koulutus-kunto-voimailu-urheilu, palloilu (pesäpallo, salibandy), suunnistus sekä yleisurheilu.
 
Menestyneitä urheilijoita seuran historiassa löytyy joka vuosikymmeneltä aina 20-luvulta lähtien. Ensimmäisen seuran Suomen mestaruuden voitti Eljas Suoknuutti jo vuonna 1927, lajina maastojuoksu. Seuran historiassa on myös juhlittu maailmanmestaruutta sekä olympiamitalistia. Vuoden 1935 maailmanmestaruuskisoissa maastohiihdon viestihiihdossa Mikko Husu oli viestinviejänä voitokkaassa joukkeessa . Eeva Ruoppa (os. Saarainen) saavutti kaksi arvokisamitalia, molemmat pronssisia. Olympiamitali Squaw Valleyssa 1960 ja toinen maailmanmestaruuskisoissa Zakopanessa 1962. Mitalit Eeva saavutti viestihiihdosta. Tähän päivään asti siis joka vuosikymmeneltä on löytynyt menestyjiä. 
 
Miehikkälän Vilkkaan, kuten monenkin muun maaseudun pienseuran ongelmia ovat olleet väen väheneminen ja osittain myös innostuneiden seuraihmisten puute. Seuratoiminta pienellä paikkakunnalla on aina ollut ja tulee olemaan aaltoliikettä. Toivottavasti nykyinen seurajohto sekä muut seuran toimijat saamme Vilkkaan taas nousujohteiselle uralle. Miehikkälän Vilkas toimii ja voi myös kehittyä.
 

.

©2020 Miehikkälän Vilkas - suntuubi.com